Cookie och Integritetspolicy

Integritetspolicy

Hantering av personuppgifter

När du använder våra tjänster sparar katrosi.com dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med den här integritetspolicyn. Vi kan inte administrera ditt köp eller ditt medlemskonto utan att hantera dina personuppgifter.

Vid köp behöver vi spara och behandla de här personuppgifterna om dig:

  • Namn
  • Adress
  • E-mailadress
  • Telefonnummer

Varför samlar vi in personuppgifterna?

Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka dig de varor du har beställt. Vi är skyldiga att följa bokföringslagen och att spara uppgifter om vilka vi gjort affärer med. Vi sparar även dessa uppgifter för eventuella reklamationsärenden – detta för att kunna följa konsumentköplagen. Uppgifterna sparas så länge dessa lagar kräver att vi gör det.

Vi får dina uppgifter vid ett köp eller när du skapar ett konto på katrosi.com. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är intresseavvägning eller avtal (vid köp).

När du skapar ett konto på katrosi.com sparas dina uppgifter i tolv månader, om du inte har gjort ett köp eller varit aktiv på ditt konto under den tiden kommer dina personuppgifter att tas bort. Vi kan använda dina uppgifter till direktmarknadsföring i upp till ett år efter köp eller skapande av ett konto på katrosi.com, förutsatt att du inte innan dess avsagt dig sådan direktmarknadsföring.

Vi sparar aldrig:

  • Kreditkortsuppgifter
  • Bankuppgifter
  • Kreditvärdighet
  • Personnummer

Betalningar på katrosi.com sköts av Payson och här kan du läsa mer om hur Payson hanterar personuppgifter.

Mottagare av uppgifter

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med de externa leverantörer vi använder för att kunna utföra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig, till exempel leverantörer av betallösningar och transportföretag. Vi kan även behöva dela dina personuppgifter med myndigheter, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Kontakt vid frågor gällande behandlingen av personuppgifter

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info.katrosi@gmail.com.  Du når Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Integritetsskyddsmyndigheten (Datainspektionen).

Cookie information

Den här sidan använder cookies (kakor) – små textfiler som placeras på din dator för att hjälpa webbplatsen att ge dig en bättre användarupplevelse. För det mesta används cookies för att behålla användarinställningar, lagra information från kundvagnar och skicka anonymiserad statistik till tredje parts applikationer som Google Analytics.  Även om cookies används för att förbättra din surfupplevelse kan du föredra att inaktivera dem både på den här hemsidan och på andra. Det bästa sättet att göra det på är att inaktivera cookies i din webbläsare. Att inaktivera cookies kan dock medföra att vissa hemsidor kommer inte fungera ordentligt. Du hittar instruktioner för hur man blockerar eller tar bort cookies under hjälpfunktionen i din webbläsare.

Marknadsförings- och analyspartners (tredjepartscookies)

Facebook                       
https://www.facebook.com/policy/cookies/

Google
https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Vanligaste webbläsarnas supportavsnitt

Rensa, aktivera och hantera cookies i Chrome (Dator, Android, Iphone och Ipad)

Ta bort cookies i Firefox

Blockera cookies i Firefox

Ta bort och hantera cookies i Internet Explorer

Hantera cookies i Microsoft Edge

Hantera cookies i Safari

Cookie Policy (English)

This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. In general, cookies are used to retain user preferences, store information for things like shopping carts, and provide anonymised tracking data to third party applications like Google Analytics. As a rule, cookies will make your browsing experience better. However, you may prefer to disable cookies on this site and on others. The most effective way to do this is to disable cookies in your browser.  In some cases inactivating cookies may prevent you from using certain parts or features of the site. For instructions how to remove or disable cookies, check the support website for your browser.

Support – most common browsers

Manage cookies in Chrome

Enable and disable cookies in Firefox

Manage cookies in Internet Explorer

Manage cookies in Microsoft Edge

Manage cookies using Safari

Click here to go back to the main page.