Om Katrosi Jewelry

Armband i silverVälkommen till Katrosi Jewelry! Här hittar du handgjorda smycken i silver, som jag designar och tillverkar själv i en liten skala. Till mina smycken använder jag silver (sterlingsilver och ibland finsilver), vackra ädelstenar och ibland även guld. Alla smycken är gjorda för hand och varje exemplar är unikt. Några exempel på mina silverarbeten finns under ”Portfolio”.

Ringar, örhängen, armband och hängsmycken från Katrosi Jewelry säljs i min webbutik här (svenska kunder) samt i min Etsy-shop (internationell leverans) som du hittar här.

//Katarina Rosinska

Kontakt

Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är genom att använda mejlformulär nedan, jag svarar så fort jag kan. Katrosi Jewelry finns även på Facebook och Instagram, följ mig gärna för senaste nyheter.

Katrosi Jewelry
VAT: SE710214066701
Adress: Ateljévägen 1, 172 79 Sundbyberg

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

COOKIE OCH INTEGRITETSPOLICY