Om Katrosi Jewelry

Armband i silverVälkommen till Katrosi Jewelry!

Här hittar du handgjorda smycken, som jag designar och tillverkar själv. Till mina smycken använder jag silver (sterlingsilver och ibland finsilver), 18  karats guld och vackra ädelstenar. Alla smycken är gjorda för hand och varje exemplar är unikt. Några exempel på mina silverarbeten finns under “Portfolio”.

Ringar, örhängen, armband och hängsmycken från Katrosi Jewelry säljs online i Etsy-shopen som man kommer till genom att klicka på “Webbshop” i hemsidans meny.

//Katarina Rosinska

Kontakt

Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är genom att använda mejlformulär nedan. Katrosi Jewelry finns även på Facebook och Instagram.

Katrosi Jewelry
VAT: SE710214066701
Adress: Ateljévägen 1, 172 79 Sundbyberg

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Cookie information